framtidsseminarium 2014

Framtidsseminarium 2014 – Ready for take off?

UPPDATERAT: Se artikeln i Österbottens Tidning om Framtidsseminariets Key Note Speaker Anthony Elliot HÄR

Ready for take-off?

För många regioner med flygplats kommer den stora framtidsfrågan att vara tillgänglighet. Snart görs beslut som kommer att inverka på tillgängligheten och konkurrenskraften för dessa områden. Vilken framtid har de regionala flygfälten? Vilken framtid kunde de ha? Hurdana lösningar har man gått in för i Sverige och annanstans? Vilka är möjligheterna här?

Svar på de här frågorna söks i det sjunde framtidsseminariet Framtid2014 – Ready for take-off? tisdag 11.2.2014 på Campus Allegro, Runebergsgatan 8, Jakobstad. För att hjälpa oss ta fram idéer har vi bl.a. Anthony Elliott från Hawke Research institut samt safarigrupper som utforskat verkligheten. Loungediskussionen leds av Ralf Blomqvist, management konsult med 20 års karriär som företagsrådgivare, partner, Main Dialog AB. Program och anmälning

Anmäl dig senast 6.2.2014 eller följ sändningen live på adressen www.concordia.jakobstad.fi/ eller Facebook

Varmt välkommen!

Twitter: #2014airport

Läs mer om vad lokalpressen Österbottens Tidning skrivit om evenemanget här

 

Ready for take-off?

Saavutettavuus on monella lentokenttäseudulla suuri tulevaisuuskysymys. Pian tehdään päätöksiä, jotka vaikuttavat näiden seutujen saavutettavuuteen ja kilpailukykyyn. Mikä on alueellisten lentokenttien tulevaisuus? Mitä se voisi olla? Minkälaisia ratkaisuita on tehty Ruotsissa ja muualla maailmassa? Mitkä ovat mahdollisuudet?

 

Vastauksia näihin kysymyksiin etsitään seitsemännessä tulevaisuusseminaarissa Tulevaisuus2014 – Ready for take-off? tiistaina 11.2.2014 Campus Allegrossa, Runeberginkatu 8, Pietarsaari. Ideoiden kaivamisessa meitä auttavat mm. Anthony Elliott Hawke Research instituutista sekä safariryhmät, jotka ovat tehneet tutkimusmatkan todellisuuteen. Loungekeskustelua johtaa Ralf Blomqvist, jolla on 20-vuotinen kokemus yritysneuvonnasta johdon konsulttina, Main Dialog AB. Ohjelma ja ilmoittautuminen.

 Lue mitä paikallislehti kirjoitti tulevasta tapahtumastamme tästä

Ilmoittaudu viimeistään 6.2.2014 tai seuraa tilaisuutta livenä osoitteessa www.concordia.jakobstad.fi/ tai Facebookissa

Lämpimästi tervetuloa!

Twitter: #2014Airport